fbpx
  • Foredrag

Foredrag med Marco Elsafadi

Event
Hvor: Sømna , Sømnahallen
Når: 19. oktober 2021

Gå til arrangement

Elsafadi kom til Norge som palenstinsk flyktning i 1987 og har markert seg som toppidrettsutøver og senere i enda større grad gjennom sitt engasjement for vanskeligstilt ungdom.

Marco Elsafadi var tidligere basketballspiller på toppnivå og var i tolv år en sentral spiller på det norske basketballandslaget.

I 1993 begynte Elsafadi sitt engasjement for barn og unge og i 2002 stiftet han organisasjonen New Page som frem til 2011 jobbet med vanskeligstilt ungdom, rusproblematikk, skoleskulk, fritidsproblemer og vold. I løpet av tre år utvidet organisasjonen til 60 ansatte og ble en betydningsfull støttespiller for barnevernet i både Oslo, Bergen og Stavanger.

Marco Elsafadi er opptatt av kraften som oppstår i relasjonen mellom mennesker – på godt og vondt. Han poengterer at livet handler om samarbeid, og at mennesker bygger hverandre opp og bryter hverandre ned. Han har et sterkt ønske om at vi er bevisst vårt ansvar i samspill med våre medmennesker.

VELKOMMEN TIL ET FANTASTISK FOREDRAG!

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.