fbpx
Mads Gilbert - Mann med briller, todagers skjegg. I svart-hvitt
  • Foredrag

Foredrag med Mads Gilbert: Mitt liv som lege i Norge og utland

Event
Hvor: Alstahaug , Kulturbadet bibliotek
Når: 23. april 2020

Gå til arrangement

Kulturbadet bibliotek inviterer til foredrag med Mads Gilbert: «Mitt liv som lege i Norge og utland», torsdag 23. april i Storsalen.

Mads Gilbert har jobbet som klinikkoverlege ved Akuttmedisinsk klinikk, Universitetssykehuset i Nord-Norge og professor II ved Norges Arktiske Universitet.

Ved siden av sitt virke i Tromsø har han vært engasjert i internasjonalt medisinsk solidaritetsarbeid, og har drevet opplæringsprogrammer og hjulpet krigsskadde i blandt annet Burma, Angola, Afghanistan, Kambodsja og Libanon.

Gilbert har også vært aktiv i partiet Rødt og sittet lengre perioder i Troms fylkesting. Han har utgitt en rekke lærebøker og kom i 2009 med boken «Øyne i Gaza», skrevet sammen med Erik Fosse.

I 2013 ble Gilbert utnevnt til kommandør av St. Olavs orden for sin internasjonal innsats og arbeidet for norsk akuttmedisin.

Foredraget er gratis og åpent for alle.

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.