fbpx
Ann Jeanette Heitmann
  • Foredrag

Foredrag : Fordi du er viktig – for tenåringsforeldre

Event
Hvor: Alstahaug , Kulturbadet
Når: 13. oktober 2020

Gå til arrangement

Med Ann Jeanette Heitmann, i regi av Kvinnenettverket HALDis.

Tenåringer står midt i den krevende balanseøvelsen det er å gå fra å være barn til å bli en selvstendig voksen. Hvordan kan vi voksne stå stødig ved deres side, være trygge og gode forbilder? Gjennom dette foredraget får foreldre kunnskap om hva de kan gjøre for å etablere og bevare en god relasjon til barna, samt øke deres selvfølelse og trygghet.

Ann Jeanette Heitmann er en inspirerende og kunnskapsrik foredragsholder som engasjerer og berører publikum! Hun deler av erfaringer og kunnskap som hjelper voksne til å stå stødigere i eget liv og i møte med barn og ungdom. Hun holder også foredrag for ungdom der livsmestring, tanker, følelser og trygghet står sentralt. Ann Jeanette er firebarnsmor, helsesykepleier og familieterapeut. Hun har i mange år jobbet med familier i utfordrende livssituasjoner og jobber nå som helsesykepleier på Huseby skole i Oslo. Hun står også bak podcasten Ungdomsforeldre. Hennes drivkraft er ønsket om at barn og ungdom skal vokse opp med en god og trygg selvfølelse og med stabile gode relasjoner til sine nærmeste. Sammen med Guro Brakestad har hun startet Samtaleverkstedet, som tilbyr foredrag, kurs og veiledning for dem som står i relasjon til ungdom.

 

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.