Velkommen til fondueaften i koselige omgivelser på Røssøygården!
Fredag den 6 november kl 1900
Lørdag den 7 november kl 1900
Fredag den 4 desember kl 1900
Lørdag den 5 desember kl 1900
Fondue serveres med:
Terninger med Indrefilet av okse 250g pr/pers.
Bearnaisesaus’, aioli, chilisaus og creme fraiche
Diverse grønnsaker som paprika, tomat, babymais, champignon, rødløk, sølv løk, ris og mandelpotet
Hvis du klarer, har vi også dessert på lur
Pris pr person uten overnatting kr 750,- inkl aperitiff ved ankomst
Pris pr person med overnatting i dobbelt rom kr 1500,- inkl aperitiff ved ankomst
Forbehold om minimum 4 personer påmeldte
Påmeldingsfrist en uke i forveien!
Vi henter og bringer til og fra Onøy havn, i åpen båt
Ta kontakt med Monica Bindende bordbestilling, epost: monica@luroe.no eller send en melding på facebook, tlf 95276717