fbpx
  • Barnevennlig
  • Konsert
  • Teater / Stand-up / Forestilling

Flere farger Vefsn – Alt du treng

Event
Hvor: Vefsn , Mosjøen Kulturhus
Når: 22. april 2020

Gå til arrangement

«Flere Farger Vefsn – Alt du treng» er en del av det multikulturelle kunstprosjektet Fargespill, som oppstod i Bergen i 2004.

I «Flere Farger» er barn, ungdom og voksne fra hele verden, inkludert Mosjøen og Norge, aktører i ei musikalsk forestilling. De fleste av barna og ungdommene har kommet med familien sin til Vefsn som flyktninger og asylsøkere, og det er disse unge, lovende aktørene som står på scenen sammen med elever og lærere i Vefsn Kulturskole, Mosjøen skole og et glimrende band.

«Flere Farger» er et musikalsk møte med unge menneskers historie om hvem vi er og hvor vi kommer fra, synliggjort gjennom musikk og dans fra våre respektive land, vår norske folkemusikk og ungdommens særegne uttrykk i hip hop, rap og selvskrevne bandlåter. I «Flere Farger» er det musikken og kunsten som er i fokus, og vi lover, bokstavelig talt, ei fargerik forestilling!

Årets tittel-låt er «Alt du treng» skrevet av våre lokale rappere Jørn «Jeezy» Østvik og Emil Larsson sammen med Hans Christian Digermul. Gled deg!

Kunstnerisk ansvarlig:
Vefsn Kulturskole

Regi & koreografi:
Marit Thrana & Danays Gregersen

Musikalsk innstudering og instruksjon:
Åse Fossberg, Christin Eriksen, Jim-Ronny Lorentzen, Saska Cvijanovic, Kjell-Ivar Olsen, Susann Ulvang

Band:
Jim-Ronny Lorentsen, Christin Eriksen, Kjell-Ivar Olsen,
Saska Cvijanovic, Alf Marius Valan, Sander Moby Røreng m.fl.

Samarbeidspartnere, koordinatorer og praktiske tilretteleggere:
Flere Farger Vefsn er i hovedsak et samarbeid mellom Vefsn kulturskole og Mosjøen skole, med økonomisk støtte fra Flyktningfondet i Vefsn Kommune, Barne- og ungdoms-direktoratet og Helgeland Sparebanks Gavefond. Andre samarbeidspartnere er Vefsn Folkehøyskole Toppen, Vefsn Voksenopplæring og Mosjøen Kulturhus.

Rettighetsinnehaver:
Stiftelsen Fargespill // www.fargespill.no

 

Billetter

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.