fbpx
  • Festival
  • Konsert
  • Sosialt

Festspillgudstjeneste

Event
Hvor: Vefsn , Dolstad Kirke
Når: 5. juli 2020

Gå til arrangement

På festspillgudstjenesten feirer vi skaperverkets dag og barnedåp. Vi synger «Havsalmen» av Helge Stangnes og avslutter med en melodi av jubilanten Ludwig van Beethoven. Det blir også musikk av Svein Møller, W.A. Mozart, G.Fr. Händel og John Rutter.

Medvirkende er; sokneprest Kari Sjursen, kantor Øivind Mikalsen og kirketjener Trond Erik Vollen, slottsorganist Lars Notto Birkeland, festspillsjef Carl Ninian Wika, Dolstad kammerkor, messingkvartett og strykekvintett. Det er ofring til menighetens arbeid og etter gudstjenesten er det åpning av kirkens Galleria-utstilling «Historisk Hav». Denne blir tilgjengelig for publikum hele festspilluka.

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.