fbpx
  • Festival
  • Konsert

Festspillene Helgeland: VINNI og Yora

Event
Hvor: Vefsn , Gilles Garden
Når: 9. juli 2021

Gå til arrangement

Vinni vant Kompani Lauritzen. Nå skal han vinne publikum på Festspillene Helgeland. Med YORA som support og fullt band i ryggen spiller han i Gilles Garden.

Øyvind ”Vinni” Sauvik stakk innom festivalen i fjor for en bejublet gjesteopptreden med The Drunken Sailors. I år er han tilbake med fullt band for å gjøre en egen konsert i Gilles Garden.

Med på moroa i Gilles Garden er også et ungt og up and coming popband. Etter å ha spilt Festspillenes første konsert i Rana dagen før kommer bandet til Mosjøen for å varme opp for VINNI.  Yora skriver musikk med et stort og lekent popsound, musikk som er preget av groovy rytmer og jazzinspirerte melodier. Tekstene bygger på kontrastene mellom det lyse og det mørke i eget sinn.

Med to slike navn på programmet er det duket for en forrykende, musikalsk hagefest. Velkommen til en kul aften på Gilles Garden under Festspillene Helgeland, fredag 9. juli kl 20:00

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.