fbpx
  • Konsert

Festspillene Helgeland: Vinni

Event
Hvor: Vefsn , Gilles Garden
Når: 8. juli 2022

Gå til arrangement

Øyvind Sauvik, bedre kjent som Vinni, slo først gjennom som frontfigur i duoen Paperboys. Med
hits som «Barcelona» og «Lonesome Traveller» tok de landet med storm, og var i en årrekke sentrale i det norske hiphop-miljøet. Siden den gang har Vinni valgt å stå på egne bein og til manges glede gått over til å gjøre det på morsmålet.

Etter å ha deltatt på tv suksessene «Hver Gang Vi Møtes» og «Kompani Lauritzen» ble han virkelig allemannseie og stadig flere har fått øynene opp for hitmakeren som har servert oss radio favorittene «Stjernestøv», «Sommerfuggel i Vinterland» og God Morgen Norge». I tillegg til å toppe listene utallige ganger, kan Vinni uten tvil regnes som en av de mest erfarne liveartistene i Norge og har stått på de fleste festival- og klubbscenene vi har her i landet.

Nå er han aktuell med ny musikk og det er utrolig gøy å kunne meddele at han endelig skal ut på
veien igjen!

Arrangør: Gilles Events

Kjøp Billetter

 

Konserten arrangeres i forbindelse med Festspillene Helgeland.

Se fullt program her!

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.