fbpx
  • Festival
  • Konsert

Festspillene Helgeland: Spor av Avid Martinsen

Event
Hvor: Vefsn , Mosjøen Kulturhus
Når: 4. juli 2021

Gå til arrangement

Arvid Martinsen, en av Helgelands mest dedikerte og initiativrike musikere, fyller 70 år i år. Under årets festspill presenterer han et program med egenkomponert og nyskrevet musikk, med scenen fylt av dyktige musikere, i Mosjøen kulturhus. Dette vil bli den fjerde i rekken av hans «Spor»-konserter.

– Jeg har satt sammen mitt drømmeensemble. Et fullt janitsjarkorps med komp bestående av 15 profesjonelle artister og musikere, musikkstudenter og rutinerte amatørmusikere. Tilsammen 38 musikere der alle er fra Helgeland eller har tilknytning her, sier Arvid Martinsen

Konserten vil kun bestå av musikk komponert av Arvid Martinsen selv. Publikum får høre alt fra pop, funk, joik, kammermusikk for treblåserensemble i tre satser, musikk for sopransangerinne, tenorsanger og korps og en marsj. Vi vil få høre seks urframføringer og nye arrangementer av gammel musikk.

Arvid Martinsen har også valgt seg solister fra øverste hylle. Gjestesolist er altsaksofonisten Jonas Knutsson (Sverige).
Fra Helgeland kommer sangerne Anna Anita, Øyvind Ottesen, Tina Therese Tuven, Maja Neeraas, Lena Jørgensen og Lars Erik Drevvatne.

Martinsen fikk i 2012 Hemnes kommunes kulturpris for sitt virke i kommunens kulturliv. Han har også fått både Vefsn Kommunes kulturpris og Haneprisen i Mosjøen, og er i tillegg æresmedlem i Hemnes Jazzforum.

Velkommen til en konsert som byr på hele spekteret av den rikholdige og fantastiske produksjonen til Arvid Martinsen!

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.