fbpx
  • Festival
  • Konsert

Festspillene Helgeland: Sondre Kleven Quintet

Event
Hvor: Vefsn , Mosjøen Kulturhus
Når: 9. juli 2020

Gå til arrangement

NÅR: 9. juli kl. 20.00

Sondre Kleven Quintet spiller egenkomponert musikk innenfor jazzfusion-sjangeren og låtene og arrangementene er skrevet av Kleven. På repertoaret har de moderne lett lyttbare fusion-låter og også en del rolige ballader. Låtene er inspirert av legendariske musikere og band som Jan Garbarek, Yellowjackets, Michael Brecker, Pat Metheny m.m. Alle bandets medlemmer har studert ved Musikkonservatoriet i Tromsø.

Kvintetten har spilt på ulike festivaler og konsertarenaer i landsdelen som Tromsø Jazzklubb, Nordland Musikkfestuke, Nordlysfestivalen, Chrisfestivalen, Tromsø Jazzfestival og Bodø Jazz Open. De har også vært og spilt i Hamar og Inderøy. I nyere tid har bandet hatt mye fokus på Klevens mastergradsprosjekt ved konservatoriet i Tromsø.

Bandets medlemmer er også medvirkende i flere andre prosjekter og band som med Kalle Urheim, Tromsø Storband, Habaneroz, BIRRI, Karin Park, Lars Bremnes m.m.

Bandet består av:
Sondre A. Kleven – saxofoner
Henrik Skog – gitar
August Veseth – keyboard
Joakim Kristiansen – bass
Martin Lien – trommer

 

Billetter

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.