fbpx
  • Festival
  • Konsert

Festspillene Helgeland: Siril Valberg

Event
Hvor: Vefsn , Ungdomslokalet
Når: 3. juli 2021

Gå til arrangement

Siril begynte å ta pianotimer på Vefsn Kulturskole i 7-8 årsalderen og musikken førte henne videre til musikklinja på Mosjøen videregående skole. Hun gikk et år på Toneheim Folkehøgskole og og begynte på Norges Musikkhøgskole i 2010, der hun gikk ut med mastergrad i 2017.

Den musikalske Mosjøjenta bor til daglig i Bærum, men er stadig på hjemtraktene for å undervise på Toppen internasjonale sommermusikkskole, og ikke minst spille konserter. Vi er så heldige å få oppleve henne hele tre ganger i forskjellige konserter under Festspillene Helgeland 2021. Den første gjennomfører hun alene bak flygelet i Ungdomslokalet Mosjøen. ¢¢

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.