fbpx
  • Festival
  • Teater / Stand-up / Forestilling

Festspillene Helgeland: Peer på Pub

Event
Hvor: Vefsn , Fru Haugans Hotell
Når: 7. juli 2021

Gå til arrangement

Teaterkompaniet Lerkefugl Produksjoner startet opp i 2019 med en forfriskende oppdatering av Henriks Ibsens klassiske stykke «Peer Gynt». Denne versjonen er modernisert – med musikk av både Britney Spears og The Doors i tillegg til noen av Griegs velkjente klassikere. Skuespillerne har – som så mange andre i kulturlivet – lidd av korona-nedstenginger. I sommer står imidlertid «Peer på pub» endelig på programmet til Festspillene på Helgeland.

Mosjøjenta Johanne Fossheim er med og hun bekler alle kvinnerollene, med unntak av Solveig, som spilles av den klassiske sangeren Stine Mari Langstrand. I tillegg til Johanne Fossheim medvirker også Martin Karelius Østensen som ”Peer”, Stine Mari Langstrand som ”Solveig”, Henrik Hoff Vaagen som ”Knappestøperen”, ”Dovrekongen”, m.fl. og Tor-Egil Braseth som pianist.

Regi: Ida Høy. Musikk / arr av : Espen Gjeldstad Gundersen.

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.