fbpx
  • Festival
  • Konsert

Festspillene Helgeland: Konsert med D Monrads

Event
Hvor: Vefsn , Kulturverkstedet Sjøgata
Når: 9. juli 2021

Gå til arrangement

Fredag 9. juli serveres det lystig samklang og vakre harmonier fra D Monrads under Festspillene Helgeland.

Den populære vokalgruppen D Monrads har holdt det gående i 20 år og burde være godt kjent for konsertpublikumet i Mosjøen. De startet som ungdomsgruppen i Mosjøen Mannskor, men i det siste har de etter eget utsagn begynt ta seg i å mimre om hvordan det var å være unge. Det er dog likevel ingen tvil om at de glade sangerne fortsatt holder koken.

D Monrads var sist å høre under den store Vinterlyd-konserten i kulturhuset. I anledning Festspillene Helgeland stiller de på Kulturverkstedet med et bredt og spennende repertoar. Publikum får høre litt nytt og litt gammelt – det meste a cappella, slik vi er vant til å høre dem, men også noe med komp.

Gruppa synger hovedsakelig populærmusikk, og har i løpet av det siste året utvida besetningen med Mosjø-sangeren Kenneth Søttar og Håkon Drevland, som i tillegg til å synge bass bidrar med groovy beatboxing.

Velkommen til konsert på Kulturverkstedet 9. juli kl. 18:00.

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.