fbpx
  • Barnevennlig
  • Festival
  • Konsert
  • Teater / Stand-up / Forestilling

Festspillene Helgeland: ENHJØRNINGEN CORNY

Event
Hvor: Vefsn , Ungdomslokalet
Når: 10. juli 2020

Gå til arrangement

Sandra Lyng og Cathrine Sandmæl tar barna med inn i enhjørningen Cornys verden. Gjennom barnebøkene om Corny, ønsker forfatteren å sette fokus på de vanskelige følelsene, og vise at det er lov å ha alle mulige følelser.

Sandra og Cathrine byr under Barnas Galleria barna med på høytlesing fra boka, minikonsert med sanger fra bokprosjektet, og tegneworkshop, hvor barna får lære å bruke farger, fantasi og utfolde seg kreativt med enhjørninger som tema.

Sandra ble først kjent gjennom deltakelsen i Idol, hvor hun kom på fjerdeplass. Året etter kom hitlåten «Sommerflørt», og debutalbumet «Døgnvill» kom i 2007. Sandra har en rekke hitlåter på samvittigheten, deriblant «Play My Drum», «Night after Night» og «Moonrise». Hun er også programleder for den populære podcasten Podepodden, hvor Sandra møter kjente personer og eksperter for å snakke om problemstillinger rundt fødsel, barn og foreldre.

Nå debuterer hun som barnebokforfatter med serien om enhjørningen Corny som har følelsene utenpå kroppen. Corny har sitt eget univers med spilleliste på Spotify og en YouTube-kanal.

Cathrine Sandmæl er en illustratør, basert i Oslo. Hun har en bachelorgrad i illustrasjon, fra University of Wolverhampton, og arbeider for tiden som frilans illustratør. På kundelisten finner vi Cappelen Damm, Bergen Energi, Bjørneparken og magasiner som Norsk Barneblad og Karl Johan Gatemagasin.

Cathrine har særlig gjort seg bemerket med illustrasjoner til barnebøker, og gjør også dekorative illustrasjoner og tegneserier.

Det er fire tidspunkter å velge mellom:

  • Fredag 10. juli, kl 10:00
  • Fredag 10. juli, kl 13:00
  • Lørdag 11. juli, kl 10:00
  • Lørdag 11. juli, kl 13:00

 

Gjør påmelding i skjema HER.

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.