fbpx
  • Festival
  • Konsert
  • Mat & drikke
  • Naturopplevelse
  • Sosialt

Festival: Velvær på Selvær 29.- 31. juli

Event
Hvor: Lurøy , Selvær
Når: 29. juli 2021

Gå til arrangement

Velkommen til andre runde av Velvær på Selvær!

Velkommen til andre runde av Velvær på Selvær! En liten festival i det gamle fiskemottaket Olderstad på Selvær i Træna Kommune. Under festivalen blir det gamle fiskemottaket Olderstad, atter en gang gjort om til festivalarena. Det blir konserter, film og kortreist mat og drikke. Velvære i alle varianter! Den siste helgen i juli fylles bygget med konserter, film, kortreist mat og drikke. Ta turen og få litt Velvær i monitor! Det er allerede sluppet tre dyktige artister!

Murmur

Med et drømmende perspektiv på synth- og elektronikasjangeren skaper Murmur forførende, filmatiske musikkopplevelser. Hennes mystiske opptredener preges av sterk tilstedeværelse, og en stemme som tar deg gjennom hele følelsesregisteret. Dette har ført Murmur til scener i mørke klubblokaler, ut på Europaturné, og nå til Velvær på Selvær.

Ósk

Ósk er en av Norges best bevarte indieskatt-hemmeligheter, men har gjort seg bemerket nasjonalt og internasjonalt i nisjekretser som setter pris på akustiske, intime, vâre lydlandskap og poetisk lyrikk. I februar i år kom endelig debutalbumet «Grå», 8 år etter EPen som presenterte det unike Ósk-universet for første gang. Låtskriver Oskar Yazan Mellemsether er selektiv på hvor musikken fremføres live, og Velvær på Selvær gir, etter hans mening, en perfekt ramme for musikken.

Metteson

Metteson er musikken du spiller av når du lener hodet mot ruten i bilen og drømmer at du er med i en musikkvideo. Det er lydsporet til første tur på byen i ny skinnjakke, og til nachspielet etterpå, enten om du er lykkelig fordi du fikk klina med den vakreste på dansegulvet, eller depper fordi du ikke turte danse. Metteson er store følelser, og sender tankene til åpent hav og turer i kabrioleten langs kysten.

Selvær er et lite fiskevær i Træna kommune, på Helgelandskysten. Til vanlig er det i underkant av 50 fastboende, men det skorter likevel ikke på opplevelser.
Fredag 7. mai kl. 12.00 åpner billettsalget!
Følg med for mer informasjon om festivalprogrammet eller praktiske opplysninger som overnatting, reiserute og lignende.
Info finnes også på:  https://www.selvaer.no/

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.