fbpx
Nicholas og Øyvind fra Fasiten
  • Teater / Stand-up / Forestilling

Fasiten med live radio på Byscena

Event
Hvor: Rana , Park 22 Byscena
Når: 6. februar 2021

Gå til arrangement

Dørene åpner: 19:00
Showstart: 20:00
20 års aldersgrense

Bar med alle rettigheter er åpen før, under og etter show. Servering ved bord.

Bak radioprogrammet Fasiten er to av universets hyggeligste fyrer: Nicholas og Øyvind. På Byscena sender de live med publikum og vi tenker det blir god kok både på scena og rundt bordene i salen.

Kan to ungfoler fra Leirfjord skape underholdning i Rana? Kan de selge ut? Kan de spikre hva som er ukas topp og bunnpunkt? Kan de være sinte? Kan publikum få Øyvind til å le? Setter Øyvind riktig karakter på Nics norskoppgave fra ungdomsskolen? Hva lurer Øyvind på?

Og hvilke mareritt fra 90-tallet vi alle kjenner til graves frem? En rekke spørsmål, usikkert om vi får alle svar. Men på spørsmål om du skal, så foretrekker gutta at svaret er: Ja! Vi er jo ikke totalt dølle.

Det blir salg av mat og drikke. Flott om du bestiller mat på forhånd. Det kan du gjøre i innboks på FB. Det legges til rette for godt smittevern og Park 22 Byscena oppfordrer også gjestene om å vise hensyn, ivareta avstandskrav og vaske hender ofte.

Billetter

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.