fbpx
Nicholas og Øyvind fra Fasiten
  • Teater / Stand-up / Forestilling

Fasiten med live radio på Byscena

Event
Hvor: Rana , Park 22 Byscena
Når: 8. mai 2021

Gå til arrangement

Dørene åpner: 19:00
Showstart: 20:00
20 års aldersgrense

Bar med alle rettigheter er åpen før, under og etter show. Servering ved bord.
Kjøpte du billett til opprinnelig dato i februar, kan du bruke den denne kvelden.
Bak radioprogrammet Fasiten er to av universets hyggeligste fyrer: Nicholas og Øyvind. På Byscena sender de live med publikum og vi tenker det blir god kok både på scena og rundt bordene i salen.

Kan to ungfoler fra Leirfjord skape underholdning i Rana? Kan de selge ut? Kan de spikre hva som er ukas topp og bunnpunkt? Kan de være sinte? Kan publikum få Øyvind til å le? Setter Øyvind riktig karakter på Nics norskoppgave fra ungdomsskolen? Hva lurer Øyvind på?

Og hvilke mareritt fra 90-tallet vi alle kjenner til graves frem? En rekke spørsmål, usikkert om vi får alle svar. Men på spørsmål om du skal, så foretrekker gutta at svaret er: Ja! Vi er jo ikke totalt dølle.

De selger mat og drikke. Flott om du bestiller mat på forhånd. Det kan du gjøre i vår innboks på FB.

SMITTEVERN:
Park 22 har som arrangør som mål til enhver tid å overholde og tilrettelegge for smittevern pga Covid-19 viruset i henhold til myndighetenes krav. Utover de generelle krav til hygiene og avstand er det nå spiseplikt ved alkoholservering og tidligere sjenkestopp enn normalt. Dette betyr at alle som skal drikke alkohol må i fbm. første bestilling også bestille mat. De har skreddersydd en rett for anledningen. Alkoholservering stenger kl. 22:00. Alkoholkonsum må avsluttes senest kl. 22:30. Alle gjester vil få anvist plass/bord. Denne plassen må beholdes under arrangement da det er krav om faste anviste plasser.

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.