fbpx
Naturbilde, sjø og fjell

Familiedag med turmarsj og kaffesalg

Event
Hvor: Leirfjord , Levang
Når: 28. september 2020

Gå til arrangement

Levang ve og vel inviterer til familiedag med turmarsj og kaffesalg i Levang.

• Turmarsjen går via Hubuln, over Durmålsfjellet og ned via Ranfloget. Turen er ca 1,1 mil, 426 høydemeter og tar 3-4 timer. Det er nydelig utsikt over blant annet Levang, Ranfjorden, Nesna og Hugla. Hvis været tillater det satser vi på en felles kaffepause, så ta gjerne med litt kaffe og mat til turen.T uren vil ha to turledere. Parkering og oppmøte ved tidligere Lysstøperiet i Levang. Vi går i samlet flokk kl.10:00. Deltakeravgift kr 100. Dette vippses på forhånd til 618822.

• Familietur til Ranfloget. Dette er en mye mindre krevende tur enn turmarsjen. Denne turen vil ikke være organisert med turledere og man kan gå når man selv ønsker. Turen er 4 km t/r, 214 høydemeter og egner seg for barn fra 4 år og oppover. Turen tar ca 1-2 timer alt etter tempo. Premie til alle barn som går opp på Ranfloget.

• Kaffesalg fra grillhytta i Kariendet. Fra kl 11-15 vil vi selge kaffe, kaker, saft og pølser. Begge turene avsluttes her, men du er også hjertelig velkommen til å kose deg med søndagskaffe selv om du ikke har vært på tur. Fra hovedveien og inn til grillhytta er det 500 meter på gammel traktorvei. All betaling skjer via vipps.

• Smitteverntiltak:
Hvis du har symptomer på covid 19 ønsker vi at du holder deg hjemme.
På grunn av corona er vi nødt til å registrere alle som kommer. Registrering skjer ved grillhytta. Det vil være stasjoner med håndsprit rundt grillhytten.

• Parkering:
Det vil være begrenset med parkeringsplasser i Kalvåsen hvor stien til Ranfloget/kaffesalget starter. Parker derfor i Åsveien 5, utfor tidligere Lysstøperiet og langs Åsveien.

Komiteen har på gule refleksvester.

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.