fbpx
  • Konsert

Eyolf Dale Wolf Valley

Event
Hvor: Hemnes , Jernvaren Hemnesberget
Når: 23. januar 2020

Gå til arrangement

Landets kanskje fineste oktett! Samholdet, sammensetningen og samhandlingen er det som har inspirert Eyolf Dale til å lage denne fantastiske og skreddersydde musikken. Dette har virkelig smittet over på publikum og har tatt Wolf Valley over hele verden. Målet var å samle et knippe gode venner og kolleger til å fremføre ny musikk i et større format uten å miste bandfølelsen, og denne gleden strømmer gjennom og ut.

Eyolf Dale har blitt plukket opp av et internasjonalt plateselskap og utgitt over hele verden. Wolf Valley har blitt nominert til Spellemannprisen, shortlistet til amerikanske Grammy for beste instrumentale jazzalbum og har fått overøsende og strålende kritikker i inn- og utland. Musikken er luftig og nyansert, med både indre spenning og forløst dramatikk, har sløye groover og presist spill.
Denne konserten vil du huske lenge!

Vi siterer Olav Opsvik i JazziNorge.no i sin anmeldelse: «Eit minutt ut i Wolf Valley, pianist, komponist og bandleiar Eyolf Dales siste verk, veit at du kan senke skuldrane og nyte det som kjem vidare. Ein sløy groove, perfekt finjustert av trommeslagar Gard Nilssen, legg grunnlaget for den deilige komposisjonen «Furet» – ein halvmelankolsk, vuggande sak, med ein melodi som overraskar akkurat nok til at du vil lytte ein gang til så snart den er ferdig.«.

Eyolf Dale – piano
Per Zanussi – bass
Audun Kleive – trommer
Hanna Paulsberg – saksofon
Hayden Powell – trompet
Kristoffer Kompen – trombone
Adrian Løseth Waade – fiolin
Rob Waring – vibrafon

Billettpris medlemmer kr 150,-
Billettpris ikke-medlemmer kr 200,-
Ungdom mellom 15 og 25 år gratis

Konserten er støttet av Kulturfondet

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.