fbpx
  • Konsert

Julekonsert med England Brooks

Event
Hvor: Rana , Nordland Teater, Teaterkafeen
Når: 18. desember 2019

Gå til arrangement

England Brooks Orchestra holdt sin plateslippkonsert med den kritikerroste juleplata ”The Greatest Gift” i fjor. I år gjentar de suksessen med sin svingende julemusikk, og i kjent stil inviterer England til show med overraskelser og gjester på sine konserter.

Velkommen til en varm og god førjulskveld på Teaterkafeen. Her kan juleroen få senke seg, med Englands dype, sjelfulle stemme. Ei signert juleplate av vår flotte jazzvokalist, til deg selv eller til noen du er glad i, kan du også få.

I bandet spiller England Brooks (vokal), Magne Arnesen (piano), John-Kåre Hansen (gitar), Dag Erik Pedersen (kontrabass) og Roger Johansen (trommer).

Arrangør: 4/4 Forum for Takt og Tone

Billetter

 

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.