fbpx
  • Konsert

En Time Før Jul

Event
Hvor: Vefsn , Mosjøen Kulturhus
Når: 17. desember 2020

Gå til arrangement

Er det mulig å finne julefreden blant smittevern og Antibac? Vi håper at det selv med halvfull sal vil kunne bli julestemning når «En time før jul gjengen» entrer scenen for syvende gang dette året.
Selv om året først og fremst helt sikkert vil bli husket best for Covid-19, ønsker vi også i år å gi publikum muligheten til å senke skuldrene med en aldri så liten musikalsk time før jul.

I annerledesåret 2020 er det viktig at vi alle skal være trygge for smitte, uansett hvor vi er eller gjør. Det er trygt å komme til Mosjøen kulturhus. Vi følger de til enhver tid gjeldende smittevernregler med begrensede sitteplasser/stoler, håndhygiene og fokus på smittevern. Hvis du i forkant av konsertene ikke skulle føle deg helt i form, henstiller vi deg til å være hjemme.

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.