fbpx
Par poserer ved amerikansk bil
  • Mat & drikke
  • Sosialt

Elvis-aften hos Park 22

Event
Hvor: Rana , Park 22 Byscena
Når: 1. mai 2021

Gå til arrangement

Amcar-klubben og Park 22 trommer sammen til Elvis-aften på Park 22 (Park 22 Byscena og The Lounge) den 1. mai 2021.

Denne datoen erstatter planlagt dato for arrangementet i 2020. Kjøpte du billett til dette kan billett brukes 1. mai 2021. Kan du ikke dra, ta kontakt og vi refunderer billetten din.

Elvis-kvelden sammenfaller med vårmønstringen for amcarmiljøet. Her skal meny, musikk og stemning harmonere med tida Elvis opererte og det er lokalene til The Lounge og Park 22 Byscena som blir arena for festligheten. Det blir a whole lot of shaking going on.

Er du raskt ute kan du ankomme med stil, i strøken bil. De første 40 som bestiller billett får royal oppvartning og hentes i blank-lakkerte, klassiske amcarbiler. De som vi henter må bo innen overkommelig avstand, så det er Rana og eksempelvis områdene Gruben, Åga, Selfors/Båsmoen og rundt sentrum.

Det er viktig å få med at dette er for alle Elvis-fantaster, ikke bare amcar-miljøet, så det blir en fin miks av folk: God musikk, feit mat og enda feitere stemning med muligheten til å drømme seg tilbake til en morsom epoke.

Publikum må gjerne komme i 50-, 60- eller 70-talls-inspirertre antrekk. Det er ikke et krav, men artig om vi får noen slike innslag.

The Lounge garanterer en feit meny og en kaloririk glutenfest: A big chunk of love, med andre ord! Noe annet går jo ikke når det er snakk om Elvis. Det blir de beryktede peanøttsmørbrødene, og vi skal også brase burgere. Park 22 Byscena skal booke et forrykende band som selvsagt kjører på med Elvis og musikk fra denne tida.

ID: 20 år
Bar med alle rettigheter.

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.