fbpx
  • Konsert

DRØMMEKONSERT – Vefsn Unge Strykere

Event
Hvor: Vefsn , Mosjøen kino
Når: 12. november 2022

Gå til arrangement

Vefsn unge strykere feirer sitt 25-års jubileum med en skikkelig drømmekonsert i Mosjøen kulturhus. Vi byr på et innholdsrikt og variert program som spenner fra folkemusikk via moderne popmusikk til klassiske perler. Dagens medlemmer, som spiller på konserten, er i alderen 7 til 18 år. En rekke tidligere medlemmer, som både er profesjonelle musikere på høyt nivå, musikklærere og lidenskapelige amatørmusikere, kommer og blir med på konserten – både i samspill med dagens unge strykere og som solister. Med til en skikkelig bursdagsfeiring hører det selvsagt masse kaker, brus og kaffe som blir servert i foajéen i pausen og etter konserten. Her kan det også bli overraskelser med spontane opptredener av nye og gamle medlemmer. Kom og la deg begeistre av dagens og morgendagens toppmusikere!

 

Gå til arrangementet

 

Sted: Hovedsalen, Mosjøen kino

Dato: 12. november

Tid: Kl. 18

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.