fbpx
  • Konsert

Do You Hear What I Hear

Event
Hvor: Rana , Kinoteatret
Når: 12. desember 2019

Gå til arrangement

Billettpriser:
– Voksne – Kr. 350,-
– Barn (under 15 år) – Kr. 200,-
Ledsagere med ledsagerbevis gratis adgang.

Den folkekjære, samfunnsengasjerte og varme svenske Marie Bergman kommer til Mo og Rana Kormakeri i innspurten på julestria.

Marie Bergman har siden slutten av `60 tallet og fram til i dag, fanget manges hjerter og preget det musikalske ordskiftet gjennom sine 19 album.

I 2015 stod hun på Nordland Teaters scene og fanget publikum med sine tekster og sine historier under Smeltedigelen. Et berg(mans)tatt publikum gikk fra konserten denne fredagskvelden i oktober med beundring i sjel og sinn. Hun er en artist av de sjeldne som du umiddelbart får et «nært» forhold til som publikummer.

Dagens Nyheter i Sverige utnevnte henne til urmor av Skandinavias singer/songwriters, musiker, strålende gitarist, professor og inpirasjon for et stort antall sangere. Hun har i mange år vært en av Skaninavias mest personlige og tydelige stemmer med en kraft og nærhet.

Du tror på det hun synger, og du følger med når hun forteller. En av de sterkeste tekstene hun har bidratt til å udødeliggjøre er «Balladen om K» (skrevet av Bjôrn Afzelius – klikk på lenken under for å høre den).

Marie er i høyeste grad aktiv den dag i dag, og har inni mellom lekt seg litt med nydelige jazz sanger. I skrivende stund har hun nettopp avsluttet en turne i Danmark.

På viseklubben Storken i Stockholm startet hun sin karriere i 1968–69. Da sang hun i Putte Wickmans band. 1969–72 var hun medlem i Family Four. I 1974 innledet hun sin solokarriere.

Fra det første albumet Mitt ansikte, har det blitt 19 plater: 14 med eget materiale, to jazzplater, to samlealbum og et livealbum. Hun har fått Dagens Nyheters Kasperpris, Aftonbladets Rockbjörn, Grammis som beste tekstforfatter og Povel Ramels pris Karamelodiktstipendiet.

Dessuten har hun vunnet den svenske Melodifestivalen tre ganger. Bergman har spilt på store festivaler, som Roskilde og i Västervik. Få artister har turnert så mye i Sverige og Norden som henne.

Og nå har DU mulighet til å oppleve henne live fra Kinoteateret i Mo i Rana sammen med Rana Kormakeri og Gruben Barnekor.

«Do You Hear What I Hear», er ei forestilling for hele familien der alle i alle aldere har noe å glede seg over og å se fram til. Livet vi presenterer på scenen i år, kommer til å bli an av de vakreste, varmeste og mest underholdende forestillinger vi i Rana Kormakeri har hatt.

Sammen med vår varme julestjerne, Marie Bergman, vil vi gi deg akkurat den julestemninga du vil ha og fortjener.

Vel møtt! ♥
Vennlig og varm hilsen fra alle oss i
Rana Kormakeri

PS – noen lenker:

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.