fbpx
Arrangemnetsplakat hvor det står "Denim Cowboys på No3"
  • Konsert

Denim Cowboys på No3

Event
Hvor: Rana , No3
Når: 6. mars 2020

Gå til arrangement

Var DU på No3 under smeltedigelen-helga, eller i romjula? Har du hørt Bjørn Tyldum eller Denim Cowboys før? Vet du så vet du, har du ikkje vært med før får du muligheten nu!

DENIM COWBOYS er en trio som spiller musikk fra 70 tallet frem til i dag, og ledes av en kjenning av No3. Trubadur Bjørn Tyldum har levert flere feststemte helger og romjula 2019 med allsang, dans og fantastisk stemning, og returnerer denne gangen med Oddvar Teigland på bass og Kim Karlsen på trommer.

Liker du Creedence, Ed Sheeran, Postgirobygget, Madonna, The Beatles, David Bowie, Sweedish Housemafia og Beyonce? Liker du å synge HØYT til norske og engelske allsanger? Danser du til ABBA og ellers alt som har tøffe rytmer? Da bør du ta turen på No3 denne helga for det kommer til å bli en episk helg!!

Musikken starter ca 23:00 begge dagene. Velkommen ønskes alle våre gjester på No3.

ID 20 år
CC 150,- fra 22:30

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.