fbpx
Medlemmene i Deku Trio
  • Konsert

Deku Trio

Event
Hvor: Nesna , Aurora Restaurant og Livescene
Når: 19. mars 2020

Gå til arrangement

Musikken til Deku Trio høres ut som det du får når du krysser tre musikere som sammenlagt har spilt haugevis av timer med jazz, bluegrass, drum’n’bass, popmusikk, prog­metal, Playstation og Nintendo. Resultatet blir en melodiøs, fengende og hardtslående original instrumentalmusikk, med spennende improvisasjoner og et lydbilde som du skal lete lenge etter for å finne maken til.
To av musikerne har turnert Helgeland med Trond Skarheim, og de gleder seg til å komme tilbake!

Mikael Jonassen: Banjo
Mikael spiller vanligvis akustisk bluegrassmusikk, men har også en eksperimentell side som han får utløp for i Deku Trio, hvor hans tonevalg, harmonisering og effektbruk er med på å dra banjoen som instrument bort fra sine tradisjonelle røtter og ut i det ukjente.

Mikal Reinvik: Elektrisk bass
Mikal er en gitarist og bassist som i dette tilfellet gjør jobben til begge på samme instrument. Med Deku Trio spiller han bassgitar, som like ofte høres ut som en kombinasjon av hissige synther og tunge metal­gitarer.

Aksel Bakke: Trommer
Aksel er trommeslager i bandet og lever i fornektelse av at trommesettet i moderne tid er blitt erstattet av trommemaskiner. For å stille bedre i kampen mot elektronikken utnytter han kynisk rytmene som laptop­produsentene bruker for å utrydde trommeslagere.

 

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.