fbpx
  • Foredrag
  • Gratis

De grønne båtan

Event
Hvor: Nesna , Helgeland Museum
Når: 9. november 2019

Gå til arrangement

Trond Carlsen fra Sandnessjøen har skrevet boka «De grønne båtan»- historien om båtene som tilhørte Det Helgelandske Dampskibsselskab». Trond Carlsen er pensjonert historielærer ved Sandnessjøen videregående skole. Han har flere historiske bøker og artikler bak seg. Lørdag. 9. november kl. 15 på museet forteller han om den nylig utgitte boka og båtene. Han signerer også boka, som kan kjøpes på museet. Velkommen. Gratis inngang.

Arrangementet er en del av litteraturfest Nesna – en serie på 14 arrangementer / tiltak for å markerte bokåret 2019. Ved biblioteket, Folkeakademiet, Aurora Restaurant og Livescene og Helgeland Museum, avdeling Nesna.

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.