fbpx
Bilde fra filmen tunnelen
  • Film

Dagkino: Tunnelen

Event
Hvor: Alstahaug , Kulturbadet Kino
Når: 9. januar 2020

Gå til arrangement

Tunnelen er et intenst spenningsdrama om en ulykke i en tunnel, som raskt eskalerer til å bli en kamp om liv og død for de involverte.

En tankbil kolliderer i en tunnel i den iskalde norske fjellheimen. Barnefamilier, ungdommer og turister blir brått og brutalt sperret inne i mørket. Utenfor herjer snøstormen, og hjelpemannskapene står fast. Tankbilen begynner å brenne, men kommer hjelpen frem i tide?

Fakta
Norgespremiere 25.12.2019
Originaltittel Tunnelen
Sjanger Drama Spenning
Skuespillere Thorbjørn HarrLisa CarlehedYlva FuglerudIngvid Holthe BygdnesMikkel Bratt SilsetSilje BreivikJan Gunnar RøiseØystein MartinsenPer Egil AskeHenrik HolmDaniel SkadalPeter FørdeSigurd SeleMarit RøsteKyrre Haugen Sydness
Regi Pål Øie
Manus Kjersti Helen Rasmussen
Produsent John Einar HagenEinar Loftesnes
Foto Sjur Aarthun
Nasjonalitet Norge
Originalspråk Norsk
Lengde 1 t. 43 min.
Produksjonsår 2019
Produksjonsselskap Nordisk Film Production AS
Distribusjon Nordisk Film Distribusjon
Aldersgrense 12 år
Begrunnelse Denne katastrofefilmen har intense og skremmende partier, og inneholder lite nærgående skildringer av ofre. Den får derfor 12-årsgrense.

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.