fbpx
  • Festival
  • Konsert

Festspillene Helgeland: DaCapo Hippies

Event
Hvor: Vefsn , Kulturverkstedet
Når: 9. juli 2020

Gå til arrangement

HVOR: Kulturverkstedet
NÅR: 9. juli kl. 18.00

DaCapo Hippies med Christin Eriksen piano/vokal og Arvid Martinsen vokal/akustisk gitar er klar for kosekveld med en stor bukett kjente hits fra vårt repertoar. Vi byr på alt mulig av hits fra Lillebjørn Nilsen, Halvdan Sivertsen, Randi Hansen, The Kids, DDE, Hellbillies, ZOO, Pussycats, Take Five, The Beatles, Sven Ingvars Vamp, The Everly Brothers, og selvfølgelig Bobby Bare m.m.

DaCapo Hippies er en duo med forkjærlighet for allsang og kjente poplåter fra gammel og ny tid. Disse allsangkveldene er krydret med historier om låtene og komiske historier fra lange musikerliv. Allsangduoens egne allsangbøker “Syng og vær glad” ligger ute på alle bordene med kveldens tekster. Lydstyrken er behagelig og avpasset publikum som er i fokus med sin sang. Vi i DaCapo Hippies er selvfølgelig forsangere med piano og akustisk gitarakkomagnement med eget sanganlegg.

Christin Eriksen sang/piano og Arvid Martinsen sang/akustisk gitar bidrar til sangglede med et stort utvalg av kjente kjære norske, svenske, engelsk/amerikanske hitlåter fra slutten av 50-tallet og frem til i dag. Det er åttende året vi har disse månedelige allsangkveldene på Kulturverkstedet i Sjøgata i Mosjøen.

I tillegg har DaCapo Hippies engasjementer for den Kulturelle Spaserstokken og besøker stadig alders og sykehjem rundt omkring. Særdeles hyggelig med sang og musikk for eldre som har levd et langt liv og som livner til da de får høre sin ungdoms musikk, husker tekstene og synger med. Vi har også besøkt Trofors i Grane Kommune, Hattfjelldal, Korgen, Bleikvassli, Mosjøen, Hemnesberget, Leirfjord, Harstad og Bjarkøy og utvider stadig vårt allsangområde.

En allsangkveld med DaCapo Hippies gir overskudd, godt humør og stor sangglede.

 

Billetter

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.