fbpx
Løpere på Celsastafetten
  • Trening / Sport

Celsastafetten Challenge 2020

Event
Hvor: Rana , Revelneset
Når: 6. juni 2020

Gå til arrangement

6. juni 2020 skulle den sjette utgaven av Celsastafetten blitt avholdt i Klokkerhagen Idrettspark, men grunnet tiltakene i forbindelse med Covid-19-situasjonen blir ikke Celsastafetten avholdt som normalt.

De ønsker likevel at det skal bli aktivitet, løping og lavterskelkonkurranse på innbyggerne i Rana også i år, og går derfor inn i et samarbeid med Oksskolten IL for å lage en løpeutfordring i juni. Konkurransen starter lørdag 6. juni og vil vare ut søndag 28. juni.

Det er opprettet løpesegmenter i Strava på hver etappe og på hele den lange og den kortere løypa, så hvis man har startet løpeaktiviteten på Strava og løper eller går igjennom løypa så registreres man automatisk og er da med i konkurransen. Man kan velge å spesialisere seg på en enkelt etappe, eller man kan prøve lykken på flere av etappene eller kanskje til og med hele løypa.

Konkurransen er gratis å være med på, og alt man trenger å gjøre for å være med er altså å laste ned appen Strava og starte løpinga.

Det vil bli premiering til beste løper på alle distansene, fordelt på klassene Menn, Kvinner og Junior (U16). En løper vil kun ha mulighet til å vinne førstepremie på én distanse.

Hovedfokuset hos Celsastafetten ligger alltid på massen, og ikke på de raskeste, så de vil som vanlig ha flest trekningspremier blant alle deltagerne.

Stafetten arrangeres av Celsa Armeringsstål BIL.

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.