fbpx
  • Konsert

CC Cowboys

Event
Hvor: Rana , Scandic Meyergården
Når: 10. oktober 2021

Gå til arrangement

I 2020 er det 30 år siden CC Cowboys ga ut sitt første album, «Blodsbrødre». Det var albumet som blant annet ga oss de udødelige klassikerne «Vill, vakker og våt» og «Harry». Det feirer bandet med ny musikk, og attpåtil sin største turné noensinne. Høsten 2020 kommer nemlig det 12. studioalbumet fra bandet.

Siden starten i 1989 har CC Cowboys vært garantister for norsk rock av ypperste kvalitet. De har oppnådd en rekke utmerkelser, fått tildelt gull- og platinatroféer, hatt tusenvis av spillejobber og har en imponerende rekke hitlåter på samvittigheten.

I juni 2018 kom bandets ellevte studioalbum, “Perfekt Normal”. De spilte inn dette materialet mer eller mindre live i studio, noe som kan høres på både energien og nerven. Albumet fikk strålende kritikker hvor blant annet Dagbladet rullet 5 på terningen. Turneen som fulgte ble avsluttet med to fulle hus på Rockefeller, der bandet fortalte at de ville ta en pause til 2020.

CC Cowboys er nå endelig tilbake. Med seg i bagasjen har de både gamle og nye klassikere. Det blir vilt. Det blir vakkert. «Vi gir oss aldri. Vi er CC Cowboys!».
19:00 dørene åpner
20:00 konsert start
Ståplasser
Aldersgrense 18 år

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.