fbpx
  • Konsert

Cascada & Italobrothers

Event
Hvor: Rana kommune , Scandic Meyergården
Når: 25. mars 2023

Gå til arrangement

To av Europas absolutt største party acts kommer til Meyergården Spektrum i Mo I Rana lørdag 25. mars 2023. Med nesten 1,5 milliarder avspillinger på Spotify er Cascada og ItaloBrothers to av de største millenniums artistene innenfor sin sjanger.

CASCADA

Cascada slo igjennom i 2006 og siden har det bare gått en vei. Med sitt energiske liveshow og gigant hits som Everytime We Touch, Evacuate The Dancefloor og Miracle er vokalist Natlie Horler klar for en festaften når hun entrer scenen på Meyergården Spektrum.

ITALOBROTHERS

Tyske ItaloBrothers har laget fest i Norge siden de slo gjennom for alvor i 2009 med låta Stamp On The Ground. Siden har de fylt dansegulvene med låter som My Life Is A Party, This Is Nightlife og Summer Air.

MR.DEE

Mr. Dee, resident DJ for We Love The 90s & 2000s, tar turen over fra Sverige for å gi deg den beste partymusikken denne kvelden.

Billetter er i salg hos Eventim.no.

Dørene åpner kl. 20:00
Aldersgrense: 18 år

Arrangør Nordic Beats Norway AS

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.