fbpx
  • Konsert

Cadaver og Allfader

Event
Hvor: Rana , Teaterkafeen
Når: 26. juni 2021

Gå til arrangement

26. juni bør merkes av på kalenderen til alle fans av ekstremmetall i Mo i Rana. Da får vi både i pose og sekk når Cadaver, ledsaget av lokale Allfader, tar Teaterkafeen med både storm og det som verre er.

Cadaver fra Fredrikstad spiller steintøff death metal og har holdt på – og litt av – helt siden 1988. Mange kjenner dem kanskje som Cadaver Inc, som de het fra 1999-2004. I dag består bandet av Anders Odden på gitar og vokal, Eilert Solstad på kontrabass, og Dirk Verbeuren, som også til vanlig spiller i Megadeth, på trommer. Dirk hadde ikke mulighet til å komme seg over dammen på grunn av Covid-19, men Bjørn Rønnow fra Trollfest og Borknagar stepper inn som fullverdig vikar.

Anders Odden er en kjenning i musikkmiljøet både innen- og utenlands. Foruten Cadaver hvor han er frontfigur, er han involvert i flere andre band. Noen av de mest kjente er Satyricon , ORDER og Apoptygma Berzerk, og han har vært gjestegitarist for Celtic Frost og Ministry.

– Det er nesten utopisk å få spille live i Mo i Rana nå. Vi skulle spilt på flere festivaler i utlandet, blant annet på Wacken, men alt er avlyst. Allfader liker jeg, det blir gøy å få spille sammen med dem, sier Anders.

Allfader kjenner de fleste metallfans og ranværinger til. Bandet har holdt på siden 2001 og består i dag av John Erik Andersen på vokal og gitar, Roger Einmo på gitar, Chris-Rudi Lind på bass og Cato Skivik på trommer. Sist gang de spilte live var på Kulturhuset Mo i 2019 sammen med Heave Blood & Die. Nå ser de fram til å kjøre på igjen, og ikke minst til å dele kvelden med et av Norges store death metal-navn. John Erik er klar i sin tale:
– Jeg vil oppfordre alle til å benytte muligheten til å få med seg Cadaver, det er en sjelden mulighet!

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.