fbpx
  • Konsert

Bysprinten Afterski

Event
Hvor: Vefsn , Mosjøhallen
Når: 25. april 2020

Gå til arrangement

Absolutt ingen trommehinner eller pikehjerter kan være trygge når OnklP & De Fjerne Slektningene inntar Mosjøhallen under Bysprinten Afterski lørdag 25. april 2020.

OnklP har såvidt fått av seg tursekken etter 71 Grader Nord før han tar med seg Slekta og kommer til Bysprinten og Mosjøen.

Det vellykkede og kritikkerroste samarbeid mellom Onklp og Oslo Ess har ført til flere skiver med landeplager som Styggen På Ryggen, Panderosa, Myk Landing og Endelig Hjemme.

Få med deg deres første opptreden på lenge og deres første konsert i Mosjøen noen sinne! Lokale band starter showet før OnklP & De Fjerne Slektningene tar over stafettpinnen.

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.