fbpx
  • Film

Bygdekino: Tunnelen

Event
Hvor: Bindal , Vonheim ungdomshus
Når: 15. januar 2020

Gå til arrangement

Informasjon
Tunnelen er et intenst spenningsdrama om en ulykke i en tunnel, som raskt eskalerer til å bli en kamp om liv og død for de involverte.

En tankbil kolliderer i en tunnel i den iskalde norske fjellheimen. Barnefamilier, ungdommer og turister blir brått og brutalt sperret inne i mørket. Utenfor herjer snøstormen, og hjelpemannskapene står fast. Tankbilen begynner å brenne, men kommer hjelpen frem i tide?

Regi: Pål Øie
Språk:
Produksjonsår: 2019
Skuespillere: Thorbjørn Harr, Lisa Carlehed, Ylva Fuglerud, Ingvid Holthe Bygdnes, Mikkel Bratt Silset, Silje Breivik, Jan Gunnar Røise, Øystein Martinsen, Per Egil Aske, Henrik Holm, Daniel Skadal, Peter Førde, Sigurd Sele, Marit Røste, Kyrre Haugen Sydness
Sjanger: Drama /Spenning /
Nasjonalitet: Norge
Lengde: 1t. 43min.
Aldersgrense med begrunnelse: 12 år.
Denne katastrofefilmen har intense og skremmende partier, og inneholder lite nærgående skildringer av ofre. Den får derfor 12-årsgrense.

Sted
Vonheim ungdomshus

Kontakt
Bygdekinoen

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.