fbpx
  • Film

Bygdekino: Frost 2

Event
Hvor: Bindal , Toppen forsamlingshus
Når: 13. januar 2020

Gå til arrangement

Informasjon
Hvorfor ble Elsa født med magiske krefter? Sannheten kommer for en dag og truer hennes rike. Sammen med Anna, Kristoffer, Olaf og Sven, legger hun ut på en farlig, men bemerkelsesverdig reise.

I Frost fryktet Elsa at hennes krefter var for mye for verden. I Frost 2 håper hun kreftene er sterke nok. Fra de Oscar-vinnende regissørene Jennifer Lee og Chris Buck, produsent Peter Del Vecho og låtskrivere Kristen Anderson-Lopez og Robert Lopez – kan vi endelig igjen møte våre kjente og kjære venner når Walt Disney Animation Studios Frost 2 kommer på kino over hele landet 1. juledag 2019.

Regi: Jennifer Lee, Chris Buck
Språk:
Produksjonsår: 2019
Skuespillere: Idina Menzel, Kristen Bell, Jonathan Groff og Josh Gad
Sjanger: Eventyr /Animasjon /Familiefilm /Barnefilm /
Nasjonalitet: USA
Lengde: 1t. 43min.
Aldersgrense med begrunnelse: 6 år.
Filmen inneholder flere mørke og dramatiske scener og enkelte skremmende skikkelser. Dette gjør at filmen får 6-årsgrense.
Sted
Toppen forsamlingshus

Kontakt
Bygdekinoen

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.