fbpx
Knutsen og Ludvigsen filmcover
  • Film

Bydekinoen: Knutsen & Ludvigsen 2 – Det Store Dyret

Event
Hvor: Bindal , Vonheim Sørhorsfjord
Når: 7. oktober 2020

Gå til arrangement

Livet går sin trivelige gang i tunnelen til Knutsen, Ludvigsen og Grevlingen. Et liv med sang, syltetøy og vennskapelig småkjekling. Men en dag får de besøk av den strenge Konduktøren som vil kaste dem ut. Tunneler er for tog, ikke mennesker. Men Knutsen & Ludvigsen får en idé: bestefaren til Knutsen, den legendariske sjørøveren Kaptein Knutsen kan jo ordne opp! Men hvor er han?

Leteaksjonen tar bestevennene med til de utroligste steder, og hvor de enn reiser, ender de opp i trøbbel – det være seg med sultne isbjørner, ekstreme lakrisbåter, aggressive kjeruber og utgått årgangstran. Men det vil vise seg at redningen ligger overraskende nært, hjemme i tunnelen, og den har hundre hoder og mer enn fjorten bein…

Regi: Rune Spaans, Gunhild Enger
Produksjonsår: 2020
Sjanger: Norsk /Animasjon /Familiefilm /Barnefilm /
Nasjonalitet: Norge
Lengde: 1t. 18min.
Aldersgrense med begrunnelse: Tillatt for alle.
Filmen inneholder ingen skadelige scener. Den blir derfor tillatt for alle.

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.