fbpx
  • Konsert

Bursdagskonsert for Beethoven

Event
Hvor: Vefsn , Kulturverkstedet Sjøgata
Når: 24. oktober 2020

Gå til arrangement

Helgeland Kammerkor inviterer til bursdagskonsert for komponisten Ludwig Van Beethoven lørdag 24. oktober 2020 klokken 18:00 i Kulturverkstedet i Mosjøen, Vefsn kommune. Hele Europa feirer at det er 250 år siden Beethoven er født og intet unntak for Helgeland Kammerkor og hele Helgeland. Repertoaret vil bestå av av enkelte korstykker som Beethoven har komponert, liedere, klaverstykker, og sonater skrevet for violin og klaver. Helgeland Kammerkor akkompagneres av pianist Franziska Wika, violinist Trond Wika og dirigent Paul-André Nilsen Grande. Billetter kjøpes i døren, kroner 300,- per person og betales med vipps eller kontant. Publikum oppfordres til å pynte seg for jubilanten og komponisten Beethoven. Velkommen til festivitaskonsert!

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.