fbpx
Medlemmene i Bravo Bravissimo, med instrumenter
  • Konsert
  • Mat & drikke

Bravo Bravissimo

Event
Hvor: Rana , Kammersalen
Når: 7. februar 2020

Gå til arrangement

BRAVO BRAVISSIMO

En italiensk aften med KammeRana, Jan Terje Fossland og Darya Katyba.

KJENN PÅ smaken av det gode liv i Italia! Ranas egne musikere i ensemblet KammeRana står bak dette tradisjonsrike samarbeidsprosjektet. Gourmet og vinkjenner Jan Terje Fossland har i flere år samarbeidet med ensemblet for å gi publikum en smak av mat, vin og musikk fra ulike land. I år går turen til Italia. Da må vi selvsagt innom operaens verden, og der er vår dyktige sopran Darya Katyba en selvskreven solist.

KAMMERSALEN FORVANDLES til et musikalsk og kulinarisk tilfluktssted fra vinterkulda. Med mat fra Stenneset er det duket for de lekreste smakebiter av vin, mat, opera, filmmusikk og mye annet. Prisen inkluderer 3 glass drikke og mat. En kveld for å nyte la dolce vita!

For bordreservasjon: Ring Ida 97097412

Billetter

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.