fbpx

BråK presenterer: Supersuckers (US) + support

Event
Hvor: Rana , Park 22 Byscena
Når: 10. mai 2022

Gå til arrangement

De levende legendene i Supersuckers kommer til Mo i Rana!

Tucson, Arizona, året 1988: Tre rufsete high school-rockere finner hverandre og starter opp bandet Black Supersuckers – hentet fra et heller tvilsomt pornoblad. Etter endt skolestart får gutta akutt behov for klimaskifte og flytter til en ny by med et stadig voksentde musikkmilj; Seattle. Bandnavnet kortes ned til Supersuckers og resten er historie. Fremdeles spiller de sin bastardiserte blandingsform av rockabilly, melodisk punkrock og bredbeintrock. Disse gutta hører hjemme i den øvre halvdelen av eliteserien i bredbeint rock, og har samarbeidet med og inspirert band som Turbonegro, Gluecifer, Hellacopters og så videre og så videre.

En ordentlig godbit som du ikke vil gå glipp av

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.