fbpx
  • Konsert

BråK presenterer: Pil & Bue + Combos

Event
Hvor: Rana , Park 22 Byscena
Når: 15. oktober 2021

Gå til arrangement

Velkommen til en rock-stravaganza du ikke vil gå glipp av!

Pil & Bue er tilbake på Mo! Fire år har gått siden sist! Tredje september kom plata The World Is A Rabbit Hole, og det feires med en lang Norges-turne.

Kjent som et hardtslående, hardtarbeidende og energisk live-band, er Pil & Bue klare for å løfte alt enda et hakk. Du kan forvente god lyd, bra lys og good times!

Combos har i løpet av sin relativt korte levetid klart å gjøre seg godt bemerket som et av de nye up-and-coming bandene musikk-Norge har stor tro på. Deres energiske musikk, tikkende liveopptredener og raskt voksende fanskare har vist at Combos er den positive omtalen verdig, og det siste året precorona var fylt med høydepunkter mange uetablerte band ikke engang tør håpe på. Som NRK P3 sa det: «Combos har tatt rennafart og raser rundt i øregangene mine som en rabiat pitbull for tida. Mer, Combos, vi vil ha mer!»

Dørene åpner: 20:00. Første konsert: 21:00.

Aldersgrense: 20 år. Bar med alle rettigheter, åpen før under og etter arrangement.

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.