fbpx
  • Konsert

BråK presenterer: Bokassa

Event
Hvor: Rana , Park 22 Byscena
Når: 27. november 2021

Gå til arrangement

Powertrioen Bokassa forener flere av rockens undersjangere til sin egen unike “stonerpunk”. Bandet har gitt ut tre kritikerroste album – det siste kom i september i år, flere EPer og spilt på flere av Norges største festivaler (Øya, Malakoff, Stavernfestivalen) og over hele landet.

Den selvutgitte debutplaten “Divide & Conquer” ble kåret til et av 2017s beste debutalbum av ærverdige Metal Hammer, UK og et av det siste tiårs beste norske album av Gaffa. I 2019 spilte bandet support for Metallica, sammen med Ghost, på deres “Worldwired”-turné, tett fulgt av egen Europaturné senere på året og Spellemannsnominasjon året etter. I fjor signerte bandet med det østerriske storselskapet Napalm Records (Monster Magnet, Andrew W.K, W.A.S.P).

Dørene åpner kl. 20.

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.