fbpx
  • Konsert

BRÅK: Pil & Bue og LÜT

Event
Hvor: Rana , Park 22
Når: 18. mars 2023

Gå til arrangement

Pil & Bue og LÜT skal ut på en felles headlinerturne!

Vinteren 2023 slår to av Nord-Norges råeste liveband seg sammen for en heidundrende reise rundt om i det ganske land, når Pil & Bue (Alta/Hammerfest) og LÜT (Tromsø) setter sammen en livepakke uten sidestykke. Vinteren 2023 er Pil & Bue igjen albumaktuelle, med sitt fjerde album kalt «Special Agents».

Pil & Bue returnerte i 2021 etter tre års pause med det kritikerroste albumet «The World Is A Rabbit Hole», en tungrockperle av et album der referansene trekkes til band som Muse, Queens of the Stone Age, Metallica og Wolfmother.

Etter sin konsert på Buktafestivalen denne sommeren haglet godordene, og Nordlys kasta terningen til 6 og sa “Det beste i Norge kommer fra Finnmark”.
Kjent som et hardtslående, hardtarbeidende og energisk live-band, er Pil & Bue klare for å løfte alt enda noen hakk.

Tromsøbandet LÜT er et rockeband som har etablert seg som «et av Norges beste liveband» (Gaffa 2022), og har allerede opparbeidet seg en imponerende CV med; P3 Gull- og Spellemannsnominasjon, fullbookede festivalsommere og to kritikerroste album som blant annet mottok 5/6 i Rolling Stone Magazine.
Sommeren 2022 tilbragte bandet mesteparten av scenetiden sin på Tyske rock- og metalfestivaler og som support på Die Ärzte’s stadionturné for over 100 000 publikummere i Tyskland og Østerrike.

Høsten 2022 gjorde bandet noen utvalgte shows i Norge som support for Skambankt (bl.a Rockefeller, Svømmehallen i Bodø og DNB Arena i Stavanger ), samtidig som de jobber med nytt album, og ny musikk ventes igjennom vinteren og våren 2023

Praktisk info:
Aldersgrense: 20år
HUSK GYLDIG ID
Stående konsert

Sted: Park 22, Mo i Rana
Dato: 18. mars
Tid: 20-03

Gå til arrangementet

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.