fbpx
  • Konsert

Bjørn Berge: Bursdagsblues TUFF ENUFF

Event
Hvor: Rana , Park 22 Byscena
Når: 12. mai 2021

Gå til arrangement

TUFF ENUFF Bluesklubb Mo i Rana feirer 2-årsdag med konsert med Bjørn Berge.

Når du går på en Bjørn Berge konsert vet du at det blir heftig, hardt, mykt og gøy!

Bjørn Berge har aldri vært redd for å blande forskjellige musikksjangere. Her får vi servert heftig gitarspill på akustisk gitar; rock, funk, ballader, blues og good time music og en og annen morsom historie.

Bjørn Berge har i løpet av karrieren opparbeidet seg et solid live-rykte som en gitarist i verdenstoppen, noe som innbærer at han jevnlig besøker store jazz, blues og rock festivaler og klubber rundt i Europa og Nord-Amerika. Konsertene hans er ikke alltid lett å sette i bås da han kombinerer flere musikalske sjangere som folk, jazz, blues og rock.

Bjørn Berge er et helt orkester alene, og nå har han funnet den rette balansen mellom rått og brutalt og mer dempet og behersket, skrev Øyvind Rønning i Dagbladet om Berges konsert på Notodden Bluesfestival.

Dører: 18:00 Konsertstart: 19:00 Aldersgrense: 20 år. Bar med alle rettigheter holder åpent før og etter konsert.

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.