fbpx
  • Konsert

Bjarne Brøndbo

Event
Hvor: Rana , Scandic Meyergården
Når: 27. februar 2021

Gå til arrangement

Bjarne Brøndbo har solo konsert på Scandic Meyergården lørdag 21. november. Kom å opplev musikken og historien til en av våre mest populære artister i Norge. Bjarne Brøndbo er en artist med et stort repertoar, noe han får vist til sitt fulle i solo konserten og showet «Bærre Bjarne». Et musikalsk stand-up show fylt med sang og verbale krumspring.

Bjarne deler fortellinger fra eget liv, barndom, ungdomstid, papparollen og selvfølgelig D.D.E. Alt pakket inn i et musikalsk teppe med DDEs folkekjære låter som Vinsjan På Kaia, Konfirmasjonsdressen, Som splintra speil, Det fine vi hadd sammen og mange, mange flere. Det blir en intim aften med 200 mennesker i salen. Vi lover deg en helstøpt aften med «bærre» Bjarne!

Det blir garantert mye allsang og latter, Velkommen!

Dørene åpner 18:00 | Konsert start 19:00

 

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.