fbpx
  • Kurs

Båtførerkurs

Event
Hvor: Vefsn , Fru Haugans Hotel
Når: 6. mars 2021

Gå til arrangement

Intensivt båtførerkurs med avsluttende båtførerprøve samme dag.
(Begrenset antall plasser på grunn av smittevernregler)
Tilgang til nettkurs gis ved påmelding, slik at en har god anledning og forberede seg til prøven i forkant. Pris kr 1490,- + prøveavgift til båtførerregisteret (792,-).
Båtførerkurset gir deg den teoretiske kunnskapen du trenger for å ferdes trygt på sjøen.
Det er ingen krav til forkunnskaper. Kursinnholdet er relevant uavhengig av erfaring. Vi anbefaler uansett at alle jobber selvstendig med den inkluderte e-læringspakken i forkant av kurs & eksamen.
Dersom du er uheldig og ikke består prøven, gir vi deg en sikker plass på neste kurs kostnadsfritt, i tillegg vil du beholde tilgang til nettkurset. Merk at det må gå minst 14 dager før du kan gå opp til ny eksamen. Prisen for å ta opp igjen båtførerprøven er 405,-

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.