fbpx
  • Barnevennlig
  • Festival
  • Konsert
  • Workshop

Barnas festspill: Musikkfabrikken

Event
Hvor: Vefsn , Ungdomslokalet
Når: 9. juli 2020

Gå til arrangement

Har du lyst til å lage musikk selv? Trio no Treble, stryketrioen som har spilt på VG-listas konsert på Rådhusplassen, inviterer til Musikkfabrikken! Sammen med seg har de Toppenkursets juniororkester.

I denne interaktive konserten, vil du få sette sammen musikk, helt selv. Du får eksperimentere med dynamikk, oppbygging, harmoni og sjanger. Stryketrioen og juniorkesteret er verktøyet, du er komponisten. Kreativitet og lekenhet står i fokus under Musikkfabrikken!

Trioen består av Lars Marius Hølås (bratsj), Eivind Rossbach Heier (cello) og Jostein Bolås Brødreskift (kontrabass). Trio no Treble ble stiftet sommeren 2017, og har siden oppstarten spilt flere suksessfulle konserter i Trøndelagsregionen, rundt i Norge, og i Serbia. De har også vært festivaltrio på Festspillene i Helgeland, samt spilt egne konserter på Hamar og Operaen i Oslo, for å nevne noen. Fremtidige konserter er blant annet i Luleå, Murmansk, Mandal, og de er igjen invitert tilbake til å opptre under Opereafestukene i Kristiansund.
Trioen spiller alt fra klassisk musikk til folkemusikk og popmusikk. Med andre ord så spiller trioen musikk i alle genre og til alle anledninger. I 2019 fikk de skrevet et til verk til seg av komponist Trygve Brøske, støttet av Norsk komponistfond.

 

To tidspunkter å velge mellom:

  • Onsdag 8. juli, kl 11:00
  • Torsdag 9. juli, kl 11:00

 

Påmelding HER

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.