fbpx
  • Dans
  • Teater / Stand-up / Forestilling

BALANCE Vårforestilling | Crtl alt delete

Event
Hvor: Vefsn , Mosjøen Danseforening
Når: 27. mai 2020

Gå til arrangement

Balance sin årlige vårforestilling med over 300 dansere ctrl+alt+delete finner sted i Mosjøen kulturhus 27. og 28. mai kl 18.00.

Ctrl + Alt + Delete» er en ren danse-forestilling delt inn i fire deler.

Del 1 handler om avhengighet til digitale media og sosiale media – eller antisosiale media. Vi skal skape situasjoner og metaforer hvor danserne på scenen blir dratt inn i en digital og virtuell virkelighet hvor de mangler direkte menneskelig kontakt. Aktuelle tema som nettmobbing og psykisk helse vil bli tatt opp.

Del 2 handler om hva som hadde skjedd om det skulle oppstå en global systemfeil. Denne delen skal visualiseres mye ved hjelp samspill mellom dansere og effekter på skjermer. Her er dansernes rolle datavirus eller selve «glitchen» i programmet.

Del 3 skal ta for seg klima. Her skal vi vise klipp av katastrofale situasjoner rundt om på planeten og samtidig vise mennesker som kommenterer på nett – men ikke gjør noen aktive tiltak. Barna er jo bevisst på at vi mennesker bidrar til at planeten vår blir syk. Vi skal vise en plast-rydde-dans, dansere som er sure på voksne og vi skal vise dansere som kjemper et bedre for klima.

Del 4 skal ta oss med tilbake til 50-tallet hvor livet var helt annerledes og man møtte naboen over klessnoren i hagen for å få med seg siste nytt. En stor kontrast til de tre andre delene.

 

Billetter

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.