fbpx
  • Konsert

Bakeribyggfestivalen: Stian Carstensen

Event
Hvor: Rana , Bakeribygget
Når: 17. mars 2023

Gå til arrangement

Kl. 19:00 – 20:00

Farmers Market

Stian Carstensen er kanskje mest kjent som frontfigur i bandet Farmers Market som ble stiftet i 1991 og har mottatt to spellemannpriser. Han er multiinstrumentalist og spiller blant andre trekkspill, gitar, banjo, pedal steelgitar, bulgarsk fløyte og sekkepipe.

Soloartist

Som soloartist byr han på et mangfoldig repertoar. Det være seg hillbilly, barokk, jazz, klassisk, balkanmusikk og sjøllaga viser på eidsvollsdialekt med mer eller mindre bisarre temaer som lungemos og fleinsopp og dagsaktuelle temaer. Stian improviserer også gjerne over forslag fra publikum innenfor urimelighetens grenser. I tillegg blir det store mengder verbalhumor og satire, det sparkes i alle retninger.

I fjor kom hans kritikerroste dobbeltalbum «Musical Sanatorium» etter at Stian var borte fra musikken i 2 år pga. sykdom. Men nå er han tilbake, og plata ble nominert til Nordisk råds pris 2021. Han fikk også årets musikkpris for låta «Hippocampus Serenade» nylig.

Av kuriøse faktaopplysninger kan det nevnes at han har vært på hitlistene i Azerbaijan, og har mottatt drapstrusler i brevform etter å ha skrevet tekst og musikk til ny nasjonalsang for Norge på oppdrag fra NRK.

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.