fbpx

Bakeribyggfestivalen: Ronja Larsen m/band

Event
Hvor: Rana , Bakeribygget
Når: 11. mars 2022

Gå til arrangement

Ronja Larsen er en lulesamisk artist fra Mo i Rana og Hamarøy. Med røtter i nordnorsk visesang, skriver og synger Ronja både om små og store gleder i livet, så vel som tabubelagte og stigmatiserende temaer. Stemmen til Ronja veksler mellom det sårbare og det sjelfulle, og komplementeres av luftige akkorder. For anledningen akkompagneres hun av Frode Hansen på gitar, Bjørn Ronny Hansen på bass, og Lars Kristian Sjøvold på trommer/perkusjon.

Med bl.a opptredener i Oslo Domkirke, Operahuset og Sametinget i bagasjen, har hun de siste par årene rukket å etablere seg på flere scener rundt omkring i landet, og for tiden er hun aktuell med musikkteaterstykket Doajvvo – Håp.

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.