fbpx
  • Konsert

Bakeribyggfestivalen: NOGI

Event
Hvor: Rana , Bakeribygget
Når: 18. mars 2023

Gå til arrangement

Kl. 22:00 – 23:00

Om Nogi

Nogi er for tiden i studio og spiller inn ny og spennende musikk, som vil se dagens lys i form av en EP til våren. Nå er entusiasmen i Nogi-leiren stor og han ønsker å lufte de nye låtene i kombinasjon med det beste han har på repertoaret for Bakeribyggfestivalens publikummere.

«De nye låtene er i umiskjennelig Nogi-stil…», bedyrer låtskriveren, «… men låtene har et variert uttrykk og innebærer spennende tilføringer i soundet, som han tror og håper vil fenge». Nogi gav ut sitt selvtitulerte debutalbum i 2019, og kanskje har du nynnet med på feelgood-låta «Even When It Rains», som fortsatt roterer med ujevne mellomrom på Nrk Nordlands spilleliste.

Debutplata og påfølgende konserter ble fulgt av strålende omtaler, og en ekstra fjær i hatten for Hemnesværingen, var at gitarlegenden Knut Reiersrud løftet fram albumet hans i radioprogrammet «Bluesasylet» på Nrk P2, og spilte av albumkuttet «Soldier Blue».

Den berømmelige pandemien satte en solid stopper for en ellers «flying start» for Nogi som plateartist, men han har likefult benyttet nedstengingstiden godt i musikkens tjeneste, og fire omhyggelig utvalgte låter vil lanseres på vinyl og streamingplattformer dette året.

Bandet

Med seg har han sitt trofaste og allsidige band, alle kjente gjengangere i musikkmiljøet i Nordland:

  • Oddmar NOGI Sjåvik – Sang, akustisk/el-gitar
  • Holger Chr. Sjåvik – Bass/kor
  • Tor-Petter Aanes – Tangenter/kor
  • Tage Vedal – Trommer/perkusjon/kor
  • Magnus Løkken Jacobsen – El.gitar
  • Nadia Bjørkheim – kor

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.